Bayangkan jika hidup anda boleh berubah sepenuhnya 7 hari dari sekarang.

Bayangkan anda sedang menjana pendapatan yang tak pernah anda idamkan seumur hidup anda, bekerja cuma satu atau dua jam sehari, dengan banyak masa terluang yang boleh dipenuhi dengan apa jua aktiviti yang anda ingin lakukan.

Bayangkan anda boleh lakukan semua ini tanpa perlu meminjam wang dari ah-long atau bank, memohon pinjaman kerajaan, meminta belas-kasihan saudara-mara atau menyertai skim cepat kaya..

Cuba anda jawab soalan-soalan berikut - Adakah anda ingin:

 
Saya Nak!
Menjana RM800 - RM3,500 setiap bulan secara part time?
Bayar semua hutang lapuk kad kredit anda dalam masa 6 bulan?
Beli rumah idaman atau kondo eksklusif sebelum hujung tahun ni?
Beli kereta sport model terbaru dan bergaya di depan kawan anda?
Bayar balik pinjaman PTPN anda dalam masa setahun?
Kurangkan masa kerja anda kepada cuma 1-2 jam sahaja setiap hari?
Melancong ke luar negara 3-4 kali setiap tahun bersama keluarga anda?

Saya pasti anda ingin lakukan satu atau dua perkara di atas, atau mungkin kesemuanya. Kalau tidak, pasti anda sudah berhenti membaca mesej ini, bukan?

Sekarang, dengar apa yang ingin saya katakan... dengar betul-betul!

Apa yang akan saya katakan disini adalah mustahak. Sangat mustahak.

Saya akan membongkar rahsia bagaimana anda boleh menjana wang lebih banyak daripada rakan-rakan anda yang keluar bekerja pukul 7 pagi dan pulang 9 malam setiap hari.

Tambahan lagi, anda tak perlukan kemahiran istimewa untuk memulakannya melainkan beberapa pengetahuan asas mengenai Internet.

Ya, saya mahu ubah hidup anda.

Lima tahun lepas, hidup saya pun bagai tak ada arah tujuan. Bangun awal 7 pagi, mula memandu dan terperangkap dalam traffic-jam selama sejam, dan sampai lambat ke pejabat..

Bos lihat saya dengan pandangan sinis, dan mula jadikan alasan lambat saya sebagai bahan ketawa. Terkedu dan tak mampu berkata-kata... saya terdiam. Sudah pasti saya tak berani bersuara. Lagipun, dia kan bos saya!

Dalam hati, tuhan saja yang tahu.

Tepat jam 5 petang, saya bergegas keluar pejabat, terperangkap dalam traffic-jam lagi, dan sampai di rumah pukul 7 malam... kepenatan.

Semuanya saya lakukan untuk gaji RM2,300 sebulan. Lepas beberapa tahun, satu pun tak berubah. Gaji cuma naik RM100 - sungguh memalukan!

Kalau kira kenaikan harga petrol, sewa rumah dan segala barang keperluan, saya sebenarnya semakin miskin daripada tahun sebelumnya.

Tapi, segala-galanya berubah apabila saya temui satu rahsia hebat.

Saya terjumpa laman web yang membongkar teknik mejana duit secara "automatik" di Internet, dan saya pun mula membaca dengan penuh minat. Saya tak sabar nak tahu bagaimana "mat saleh" di luar sana menjana jutaan dolar Amerika sambil bekerja dari rumah.

Saya korek rahsia mereka satu-persatu dan alangkah terkejutnya saya... bagaikan mimpi, saya terjumpa satu formula rahsia. Lebih menarik lagi... formula ini berkesan untuk sesiapa saja - tak kira anda Melayu, Cina atau India - lelaki atau perempuan - tua atau muda - kaya atau miskin - lulusan universiti atau SPM - ianya dijamin berkesan. 

Sukar dipercayai, tetapi 100% benar!


Kisah Benar..

Bagaimana Hidup Saya Berubah Dalam Sekelip Mata!

Bila saya aplikasikan formula rahsia ini, hidup saya mula berubah..

Pendapatan saya mula meningkat dan tak pernah berhenti meningkat. Percaya atau tidak, dalam masa cuma 6 bulan sahaja, saya berjaya melangsaikan kesemua hutang kad kredit saya dan perolehi wang bulanan melebihi kebanyakan gaji CEO.

Saya berhenti kerja, ucap "selamat tinggal" kepada rakan-rakan sepejabat, dan mula bekerja dari rumah dengan menggunakan komputer peribadi saya.

Tiga tahun lepas, saya berjaya mendirikan rumahtangga, bayar balik hutang Yayasan Telekom sebanyak RM36k, bayar pinjaman RM20k daripada ibubapa saya, dan masih lagi mampu membeli sebuah kondo indah bernilai RM320k - semunya dengan menggunakan "Wang Internet"!

Lebih menarik lagi.. walaupun lepas berjaya melangsaikan kesemua hutang di atas, saya masih ada wang lebihan untuk melancong ke luar negara 3-4 kali dalam setahun - dan masih lagi mempunyai wang yang banyak di dalam akaun simpanan dan pelaburan.

Anda fikir saya mengarut? Saya tipu?

Dengar sini!

Tiada sebab untuk saya menipu sesiapa ok? Sama ada anda percaya atau tidak, saya tidak peduli sebab ia tidak akan membawa apa-apa kesan terhadap hidup saya sekarang..

Kalau anda sinis dan skeptis, tutup je laman web ini dan kembali kepada apa yang anda lakukan sebelum ini.

Kepada yang percaya sahaja, teruskan membaca..

Saya cuma nak berkongsi apa yang saya berjaya lakukan, semoga hidup anda juga akan berubah selepas ini..

Biar saya tunjukkan bukti sahih kepada anda... supaya lepas ni tiada lagi soalan "Betul ke benda ni?"

Setuju? Lihat bukti kukuh di bawah:

pemsaran emel clickbankpemasaran emel clickbank

Saya perolehi lebih banyak wang secara online sambil duduk dirumah goyang kaki berbanding dengan gaji bulanan pekerja syarikat besar yang bekerja bagaikan hamba kepada bos.

(Tahun lepas sahaja, saya menghasilkan lebih dari RM323,485 melalui Internet.)

Ini bukti jualan dari akaun PayPal saya - duit masuk tak berhenti-henti dan tak kira siang atau malam - hanya dengan menggunakan rahsia yang saya bongkar dari pakar-pakar Internet di US.

paypal

Oleh kerana duit ini dihasilkan 100% secara automatik, saya berpeluang melancong ke seluruh dunia untuk berminggu-minggu tanpa perlu bimbang pasal duit!

Hidup saya sekarang jauh berbeza dari tiga tahun lepas dimana saya kena apply untuk cuti, hanya untuk direject oleh boss tanpa sebarang alasan.

Lihat gambar-gambar dari pengembaraan saya:

travel 1travels

Sepanjang 5 tahun lepas, saya menghasilkan lebih dari RM2,130,000 melalui teknik dan rahsia yang akan saya dedahkan sebentar lagi..

Nak tahu rahsianya?

Sebelum saya beritahu... janji kepada saya bahawa anda akan dengar dengan minda yang terbuka. Lupakan apa yang orang lain kata pasal pendapatan Internet sebab mereka sebenarnya menipu anda.

Kalau main cakap-cakap je, semua orang boleh! Tapi adakah benar apa yang mereka kata?

Orang yang gagal mestilah kata ianya mustahil - sebab mereka gagal! Buat apa dengar cakap orang macam tu?

Saya tahu rahsia menjana wang yang banyak secara online. Dan jika anda bersedia, saya akan kongsi rahsia ini dengan anda. Rahsia yang tak ternilai harganya ini sangat eksklusif sehingga ada yang sanggup membayar RM3,840 untuk mendapatkan nasihat dan kepakaran saya. 


Email Marketing:

Rahsia Wang Pantas, Mudah & Pasif Melalui Internet!

Apa itu "emel marketing"?

Dalam Bahasa Malaysia ia dipanggil "pemasaran emel" iaitu teknik mempromosikan produk melalui emel.

"Bukankan itu SPAMMING namanya?"

Oh tidak... jauh sekali.

Pemasaran Emel yang betul amat berbeza dari SPAMMING yang dilakukan oleh penipu dan "scam artist".

Pemasaran emel yang betul adalah sah disisi undang-undang, dan dilakukan oleh syarikat-syarikat besar seperti FaceBook, Microsoft, Google dan juga website tempatan seperti Lelong dan GroupsMore untuk mengaut keuntungan berjuta-juta ringgit.

Kalau mereka boleh, kenapa pula anda tak boleh?

Seperti yang dibuktikan oleh ramai para usahawan dan Internet marketer terkenal dari US, pemasaran emel adalah teknik pemasaran yang paling efektif dan paling pantas..

atm

Selepas menhantar emel saya biasanya boleh mendapat duit dalam masa 10 minit sahaja - itulah kuasa sebenar pemasaran emel yang tidak boleh ditandingi oleh cara-cara lain..

Tetapi.. sebelum anda menjadi terlalu excited, saya nak bagi amaran..


Amaran!

Ini Bukan Skim Cepat Kaya Atau MLM!

Rahsia yang akan saya dedahkan tak ada kaitan langsung dengan benda-benda ini. Malah, saya langsung tak suka MLM dan saya rasa MLM atau skim cepat kaya lebih teruk dari bekerja dengan orang lain.

Ya, memang saya kata sistem saya boleh menjana wang dengan pantas dan mudah - tetapi anda masih kena mengusahakannya!

Yalah, habis tu, siapa nak bagi duit free je?

Tetapi, apa yang saya nak tekankan disini ialah betapa mudahnya sistem yang saya cipta ini berbanding dengan kerja korporat ataupun MLM. Biar saya terangkan..

Ini realiti kerja korporat, kerajaan atau mana-mana kerja "fixed income" atau gaji tetap:

korporat

Semakin lama, semakin banyak kerja yang anda kena buat. Tapi, gaji naik sedikit sahaja setiap tahun.

Kebanyakan masa, kenaikan gaji langsung tak cukup nak cover kenaikkan harga petrol, harga bahan masakan dan yuran tuisyen anak-anak anda disebabkan kadar inflasi yang lebih tinggi setiap tahun.

Jadi sebenarnya, anda semakin miskin setiap tahun!

Ini yang mendorong ramai yang nak cuba macam-macam MLM dan skim cepat kaya. Saya tak salahkan mereka. Ayah atau ibu mana yang tak nak memberikan yang terbaik kepada anak-anak mereka?

Tetapi... inilah realiti program MLM:

mlm

MLM: Janji banyak, duit tak nampak.

Malah, dengan program MLM anda semakin lama semakin banyak berusaha untuk melakukan promosi, rekruit kawan-kawan dan manghadiri seminar yang dianjurkan oleh syarikat MLM - semuanya menggunakan duit anda sendiri!

Realitinya 99% orang yang buat MLM akan habis duit simpanan, dan hutang kad kredit berlambak.

Saya tahu, ramai "pencinta" MLM akan membenci saya untuk bercakap terus-terang dan akan memaki-hamun saya di khalayak ramai... biarlah. Sebab apa yang saya katakan adalah benar.. dan anda tahu didalam hati anda bahawa ianya benar!

Cara saya jauh berbeza..

Dengan sistem Rahsia Emel yang saya cipta, anda kena meluangkan masa 1-3 jam sehari - boleh tak?

  • Tak perlu keluar rumah dan terperangkap dalam jam
  • Masa bekerja 100% fleksibel dan mengikut suka anda
  • Boleh kerja dari mana-mana sahaja - asalkan ada Internet
  • Tak perlu rekrut kawan-kawan atau ahli keluarga
  • Tak perlu lakukan jualan langsung atau direct sales

Kalau anda kata "tak ada masa" memang tipu..

Kalau anda terlalu malas dan tak sanggup meluangkan 1-3 jam sehari, anda tidak layak memiliki lifestyle yang anda idamkan. Tak ada orang yang jadi kaya tanpa buat apa-apa ok?

Kalau anda boleh meluangkan 1-3 jam sehari, saya akan tunjukkan langkah demi langkah bagaimana mengaut keuntungan yang semakin bayak setiap bulan, sambil bekerja semakin kurang..

sistem

Sistem Rahsia Emel direka untuk berjalan secara automatik, dan semakin lama anda membuatnya semakin kurang kerja anda. Keuntungan anda pula semakin bertambah setiap hari sebab anda boleh menggunakan kuasa Internet untuk melalukan kerja-kerja susah 24 jam sehari untuk anda!

Jangan kata "Mustahil!!" sebab saya dah buktikan kebenarannya.

Ini bukan skim cepat kaya. Ini bukan MLM. Ini bukan kerja biasa dimana anda akan menerima "gaji" setiap bulan.

Ini adalah perniagaan Internet - ingat perkataan itu sebab saya tak nak orang pemalas dan orang kuat mengadu menjadi ahli RahsiaEmel..

Untuk mereka yang serius nak mengubah hidup mereka, ikutlah saya.


Siapa Saya?

Layak Ke Saya Membimbing Anda Mengenai Perniagaan Internet?

Biar saya kenalkan diri saya sebab anda mungkin tidak tahu siapa saya.

Nama saya Gobala Krishnan, dan saya mula manjana mendapatan online secara part-time sejak 2011 masa saya di universiti lagi. Sejak tahun 2005, saya mengambil keputusan untuk berniaga online secara full-time walaupun duit yang saya jana pada masa itu tidak setanding dengan gaji yang saya dapat.

Masa saya berhenti kerja, kawan-kawan saya ketawa dan menyindir saya..

"Kamu gila ke?" tanya seorang.

"Bila nak jadi jutawan ni..?" tanya seorang lagi "kawan" saya sambil ketawa terbahak-bahak.

Mak dan ayah saya macam nak nangis apabila saya mengumumkan keputusan saya kepada mereka. Bila saya lihat wajah mereka, saya rasa macam saya dah menghampakan mereka.

Tetapi.. selepas hanya 6 bulan saya berniaga online secara full time, mereka yang dahulunya menyindir saya kini meminta saya mengajar mereka.

Mereka mula menggelar saya "otai", "guru", "sifu" dan sebagainya...

Ahkbar-akhbar tempatan berebut untuk menemurah saya dan mengetahui kisah kejayaan saya:

media

Oleh sebab semakin lama semakin ramai yang meminta tunjuk-ajar, saya pun mula menulis buku, ebook dan sebagainya untuk mengajar orang lain bagaimana mereka pun boleh mengaut keuntungan yang banyak melalui Internet.

Bukan sahaja di Malaysia, malah pakar-pakar Internet di USA dan seluruh dunia mula mengenali saya. Ramai yang membeli produk saya dan 100% berpuas hati dengan kualiti kerja saya:

gurus

Ramai yang boleh cerita tentang cara menjana pendapatan secara online, tapi bolehkah anda percaya cakap mereka?

Siapa mereka sebenarnya, dan adakan mereka betul-betul layak mengajar?

Anda ingat nasihat dan tunjuk ajar yang anda terima secara percuma di forum dan sebagainya benar-benar berkesan? Anda ingat orang yang memberi nasihat tu benar-benar dah berjaya dengan perniagaan Internet mereka sendiri?

Selalunya, jawapannya adalah TIDAK.

Daripada pengalaman dan kajian yang saya lakukan beberapa tahun dalam bidang ini, saya dapati terdapat banyak maklumat yang diberikan adalah tidak tepat atau salah. Ini kerana segala maklumat yang anda perolehi datang dari mereka yang berlagak kononnya "otai" Internet yang tahu segala-galanya, tetapi website sendiri pun tak ada.

Saya pula mempunyai 10 tahun pengalaman menghasilkan duit melalui Internet - dan ramai yang sanggup membayar lebih dari tiga ribu ringgit untuk belejar dari saya. Ini buktinya:

coaching

Jangan bimbang - apa yang akan saya dedahkan melalui RahsiaEmel tidak memerlukan bayaran beribu-ribu Ringgit..

Saya faham bahawa anda mungkin baru nak bermula dan tidak ada modal yang besar, sebab itu saya sanggup menolong anda dengan memberikan segala ilmu saya untuk harga yang rendah..

Bila dah kaya nanti, bolehlah anda membalas jasa baik saya!


Kenapa And Harus Menjadi Ahli Rahsia Emel?

Jika anda dah baca tentang kisah saya dan dah lihat bukti yang saya berikan, anda dah faham sekarang bahawa pemasaran emel adalah cara yang paling pantas dan efektif untuk membuat duit online, tanpa perlu bekerja keras seperti di syarikat korporat.

Jika anda dan faham perbezaan antara kerja korporat dan MLM, anda dah setuju bahawa meluangkan masa 1-3 jam sehari untuk mengaut keuntungan yang semakin banyak setiap tahun adalah cara yang paling berkesan untuk mencapai kehidupan yang anda idamkan.

Memalui keahlian RahsiaEmel, tugas saya adalah untuk membimbing anda mencapai kejayaan dalam masa yang singkat.

Anda tak perlu menjadi ahli Rahsia Emel jika anda masih ingin membazir masa di forum-forum mendengar ajaran "sesat" dari mereka yang tak pernah mempraktikkan apa yang mereka ajar - itu terpulang kepada anda.

Tetapi untuk mereka yang faham bahawa belajar dari mentor adalah cara yang paling bijak, saya telah menyediakan semua bahan yang anda perlukan untuk bermula dengan pemasaran emel dalam masa 7 hari.

Ini janji saya...

"Saya berjani bahawa jika anda boleh mempraktikkan apa yang saya ajar, anda boleh mula membina list emel anda sendiri dalam masa 7 hari sahaja."

Sila teruskan membaca untuk apa yang akan anda dapat sebagai ahli RahsiaEmel.com..


Modul 1:

Video Coaching Intensif Pemasaran Emel Bernilai RM750.

Saya tahu, anda ingin menjana wang SEKARANG JUGA – betul, kan?

Itulah yang akan saya tunjukkan dalam "RahsiaEmel" – Saya akan tunjukkan anda di mana tersembunyinya wang internet dan bagaimana untuk mendapatkannya.

seminar

Saya faham, anda dah bosan dengan DVD rakaman seminar yang berkualiti rendah dan berjam-jam panjangnya.

Saya pun dah banyak membeli DVD rakaman seminar, dan sampai sekarang tak ada satu pun yang saya dah habis tonton - sebab ianya boring!

Video yang saya sertakan bukan seminar recording - ia adalah video coaching 1-on-1..

Saya tak buat lawak bodoh, saya tak membazir masa anda, dan saya berkongsi dengan anda semua rahsia pemasaran emel dalam masa 2 jam sahaja.

Tambahan pula, ia merupakan panduan paling terkini yang anda temui dan juga mengandungi banyak rahsia, teknik dan strategi yang orang lain tak mahu berkongsi dengan anda. Saya akan berkongsi:

  • Apa sebenarnya pemasaran emel dan cara ia berfungsi
  • Perbezaan antara pemasaran emel yang sah dan SPAMMING
  • Perbezaan antara perisian pemasarnan emel hosted, skrip dan PC
  • Istilah pemasaran emel yang harus anda tahu sebelum anda bermula
  • Teknik rahsia membina senarai pelanggan yang ramai dengan cepat
  • Dan banyak lagi..

Semua video boleh dimuat turun dari laman ahli pada bila-bila masa.


Modul 2:

Video Latihan Teknikal Perisian Emel Aweber Bernilai RM210.

Saya tahu bahawa teori pemasaran emel sahaja tidak mencukupi.

Oleh sebab itu, saya juga menyertakan video latihan teknikal perisian pemasaran emel yang akan membantu anda bermula dengan pantas!

tutorials

Melalui video latihan teknikal saya, anda akan belajar:

  • Cara mendapatkan perisian pemasaran emel yang professional
  • Cara mencuba perisian Aweber untuk hanya $1 sahaja
  • Teknik membina "autoresponder folllow-up" yang berkesan
  • Teknik menghantar "broadcast email" ataupun emel siaran kepada list anda
  • Teknik menghantar artikel terkini dari blog anda terus ke inbox subscriber anda
  • Dan banyak lagi..

Semua video dirakam oleh saya, dan 100% tepat. Dari masa ke semasa, pihak kami akan menambah lagi video-video teknikal berdasarkan permintaan anda..


Modul 3:

Emel Promosi ClickBank Siap Lengkap Bernilai RM950 (Atau Lebih).

Pernahkah anda dengar tentang ClickBank? Jika belum, biar saya terangkan kepada anda.

ClickBank adalah gedung pasaran untuk menjual dan membeli produk digital seperti ebook, perisian software, dan bahan-bahan multimedia yang mudah dijual.

Anda boleh daftar sebagai affiliate (ajen jualan) ClickBank secara PERCUMA dan mempromosikan barangan di ClickBank untuk komisyen sehingga 75%.

Terdapat lebih daripada 10,000 produk untuk pelbagai pasaran yang anda boleh pilih di ClickBank... lebih daripada cukup produk untuk anda pilih dan promosi seumur hidup anda.

Setiap hari, jutaan dolar Amerika diniagakan di ClickBank, dan sekiranya anda cuma garap 0.01% daripada jumlah tersebut, anda akan menjadi kaya-raya... mewah melangkaui impian hidup anda.

emel clickbank

Berdasarkan pengalaman saya sebagai seorang blogger, internet marketer dan juga copywriter, saya tahu bagaimana untuk menulis emel promosi untuk meyakinkan pembaca membeli produk dengan segera.

Semua emel ditulis dengan penguasaan Bahasa Inggeris yang baik, mudah untuk difahami dan yang paling penting ianya mampu memujuk pembaca anda memeli dengan segera.

Sekarang anda tak perlu lagi risau sekiranya anda tidak menguasai Bahasa Inggeris dengan baik kerana anda tak perlu langsung menulis apa-apa! Semuanya telah tersedia untuk anda!

  • Direka khas untuk mengaut keuntungan yang besar tanpa banyak usaha.
  • Direka khas untuk tajuk atau niche paling polular di ClickBank.
  • Cuma "copy & paste" kedalam perisian pemasaran emel anda
  • Saya juga menyediakan video untuk mengajar cara menggunakannya.
  • Anda boleh membuat duit dari pasaran USA dan antarabangsa

Biar orang lain berebut sesama mereka untuk menjual produk kepada orang Malaysia sahaja- anda kini mempunyai "lesen" untuk menceburi dunia perniagaan antarabangsa dan membuat duit dari 2 billion pengguna Internet!


Modul 4:

Template Siap Lengkap "Video Landing Page" Bernilai RM520.

Cara terbaik untuk mengumpul list emel yang besar adalah dengan menggunakan "landing page", iaitu halaman web yang dibina khas untuk pemasaran emel (diterangkan dalam video coaching).

Tetapi, saya tahu anda mungkin tidak sanggup membayar beribu-ribu Ringgit kepada web designer untuk membuat landing page anda sendiri.

Dengan keahlian RahsiaEmel, anda akan mendapat landing page siap lengkap yang boleh anda gunaka di website sendiri untuk mengumpul senarai emel dengan pantas!

video landing page

Melalui Rahsia Emel, saya ingin memberikan anda short cut dengan membernarkan anda "copy dan paste" template landing page yang saya sendiri gunakan untuk mendapat ratusan pelanggan emel secara percuma dari Internet.

landing page

  • Direka khas untuk menarik pelanggan emel baru masuk kedalam senarai anda.
  • Boleh digunakan untuk apa-apa topik atau niche yang anda pilih
  • Tidak perlu ilmu FTP dan tidak perlu website atau hosting untuk digunakan.
  • Warna boleh diubahsuai 100% mengikut citarasa dan keperluan anda
  • Termasuk Photoshop PSD dan CSS3 untuk diberikan kepada designer
  • Saya juga mengajar anda bagaimana menggunakan template landing page ini.

 


Modul 5:

Template Siap Lengkap FaceBook "Fan Page" Bernilai RM280.

FaceBook kini mempunyai lebih dari 600 juta ahli, dan merupakan salah satu punca trafik yang besar untuk mendapatkan ramai pelanggan emel dengan senang sekali.

Tetapi, anda mungkin tidak tahu cara membina template fan page untuk FaceBook yang bukan sahaja berfungsi, malah dijamin berkesan. Kalau nak bayar web designer pun, tentu harganya mahal.

fbpages

Melalui Rahsia Emel, saya ingin memberikan anda jalan pintas dengan membernarkan anda "copy dan paste" template FaceBook yang saya sendiri gunakan untuk mendapat ratusan pelanggan emel secara percuma dari FaceBook.

fb page

  • Direka khas untuk menarik pelanggan emel baru masuk kedalam list anda
  • Boleh digunakan untuk apa-apa topik, hanya perlu edit sedikit sahaja
  • Tidak perlu ilmu FTP dan tidak perlu website atau hosting.
  • Warna boleh diubahsuai 100% mengikut citarasa dan keperluan anda
  • Termasuk Photoshop PSD dan CSS3 untuk diberikan kepada designer
  • Saya juga mengajar anda langkah demi langkah bagaimana menggunakan template ini

 


Tiada Risiko:

Jaminan 100% Wang Dipulangkan Dalam 30 Hari!

money back

Saya memang yakin bahawa anda akan benar-benar puas hati dengan segala panduan, video, temlpate dan bonus yang kami berikan melalui sistem Rahsia Emel ini.

Tetapi, kalau anda tidak berpuas hati dengan sistem kami, anda berhak mendapatkan duit anda balik. Saya tak akan tanya satu soalan pun, dan tiada syarat yang tersembunyi.

Oleh itu, saya memberikan jaminan 30 hari untuk and mencuba sistem kami, dan jika anda tidak berpuas hati saya akan memulangkan wang anda sepenuhnya. Ini memberikan anda cukup masa untuk meneliti semua bahan yang disedikan dalam ruangan ahli dan menggunakan bahan tersebut untuk pemasaran Internet anda.

Tambahan pula, walaupun yuran keahlian Rahsia Emel perlu dibayar setiap tahun, anda boleh memilih untuk meneruskan keahlian pada tahun berikutnya, ataupun membatalkan keahlian. Tidak ada apa-apa paksaan terhadap anda dan tiada caj attomatik dikenakan kepada anda.

Jadi jangan bimbang, pelaburan anda untuk menjadi ahli Rahsia Emel memang 100% tiada risiko.


Cabaran:

Adakah Anda Seorang Yang Berani Membela Nasib Anda Sendiri?

Jika anda bina laman web anda sendiri, anda perlu belanjakan wang paling kurang RM6k! Benar, dan saya akan tunjukkan anda kos sebenar dalam pembinaan sistem ini:

Modul
Nilai
Video Coaching Intensif Pemasaran Emel
RM750
Video Latihan Teknikal Perisian Emel Aweber
RM210
Template Siap Lengkap "Video Landing Page"
RM520
Template Siap Lengkap FaceBook "Fan Page"
RM280
Emel Promosi ClickBank Siap Lengkap
RM950
Jumlah
RM2,710.00

Berbanding dengan kos besar yang kami telah bayar, apa yang anda laburkan untuk keahlian Rahsia Emel seumpama wang poket sahaja! Jika anda ada pengalaman selama 10+ tahun pun, seperti yang saya punyai, ianya masih memerlukan kos ribuan

Syukur kerana anda tak perlu bayar sebanyak itu. Jumlah pelaburan untuk keahlian "Rahsia Emel" anda terlalu kecil jika anda serius dalam menjana wang secara online.

RM 690 setahun (Harga Berpatutan)

RM 480 setahun (Harga Biasa)

Cuma RM120 setahun (harga mungkin mungkin dinaikkan pada bila-bila masa)

Dapatkan keahlian Rahsia Emel sekarang pada harga paling rendah ini. Kalau harga dinaikkan, kami tak akan kurangkannya lagi atau berikan harga istimewa ini kepada sesiapa pun - walaupun anda anak Datuk terkenal atau seorang selebriti.

joinKos manjadi ahli Rahsia Emel, hanya RM120 untuk tahun pertama. Harga boleh naik pada bila-bila jadi dapatkan keahlian anda sekarang..
---
Klik Sini Untuk Dapatkan Keahlian Anda Sebelum Harga Naik!


Tiada caj automatik yang dikenakan. Anda boleh menbatalkan keahlian anda pada bila-bila masa. Jaminan wang anda dipulangkan dalam 30 hari. Tell a Friend
JomNiagaPembayaran online kami diuruskan oleh JomNiaga. Bayaran
boleh dibuat melalui PayPal, perbankan online dan deposit ATM.

Mungkin dalam anda membaca, anda terfikir,

  • "Betul ke ni?
  • Boleh ke aku buat duit dengan benda ni?
  • Berkesan ke untuk aku buat ni?"

Biar saya berikan 5 alasan kenapa anda patut berhenti fikir seperti itu:

  • Semua orang boleh buat – Saya tak peduli jika anda tak pernah jana wang secara online walaupun sesen. Saya tak peduli jika anda tak tahu apa-apa tentang HTML, penulisan, mereka laman web atau pun pemasaran emel. "Sistem Rahsia Emel" sungguh mudah digunakan - pelajar tahun satu pun boleh melakukannya.
  • 100% unik dan berkualiti tinggi – Anda tak akan dapat cari produk yang sama seperti yang kami tawarkan ini di mana-mana pun. Produk ini dirancang, direka dan ditulis oleh pakar pemasaran internet tempatan ternama dengan teliti.
  • Kerja sedikit, untung banyak – Seperti yang saya jelaskan saya berikan segala yang anda perlukan termasuk landing page dan FaceBook Fan Page yang direka secara profesional, emel siap lengkap dan video latihan teknikal – walaupun anda seorang newbie anda pasti akan menjana wang daripadanya!
  • Siapa cepat dia dapat – Seperti dalam kehidupan, sesiapa yang memilih untuk "tunggu dan lihat" selalunya akan berakhir dengan tak dapat apa-apa. Beribu-ribu dolar menunggu untuk ditukarkan daripada akaun bank pelanggan emel anda ke akaun bank anda. Jika anda lambat, orang lain yang akan dapat semuanya!
  • Tiada risko langsungDengan jaminan 30 hari saya, kenapa anda perlu risau? Anda tak akan rugi apa pun untuk menguji Sistem Rahsia Emel ini.
 

Jika dengan sebarang sebab, anda dapati keahliah Rahsia Emel tidak menepati kehendak anda, hantar email kepada kami dan dengan besar hati, kami akan pulangkan kembali wang anda. Kami lebih pentingkan kepuasan hati pelanggan kami untuk jangka panjang - bukannya untuk mengaut keuntungan sekali ini sahaja..

Sincerely,

Gobala Krishnan
Gobala Krishnan

P/S: Menjana wang dari pemasaran emel menjadi lebih mudah jika anda cungkil rahsianya daripada guru yang tahu rahsianya. Setelah menjana lebih dari RM2 juta melalui Internet untuk lima tahun lepas, saya memang tahu rahsianya. Sekarang saya bukan sahaja akan ajar anda, tapi saya juga sediakan segala-galanya untuk anda! (termasuk berbelanja dan mencipta the perfect system untuk anda)

P/P/S: Lihat apa kata mereka! Kami sediakan FaceBook Fan Page berkualiti tinggi dan apa yang anda perlu lakukan ialah ubahsuai untuk kegunaan and sahaja. Tiada lagi alasan untuk tidak bertindak sekarang. Tanpa keraguan, inilah sistem terbaik untuk rakyat Malaysia yang mencari-cari cara menjana wang online dari pemasaran emel. Dapatkannya SEKARANG!


Soalan Lazim / FAQ

Adah soalan tentang keahlian RahsiaEmel? Ini soalan-soalan lazin, klik pautan untuk membaca jawapannya.

 

 

Jaminan Wang 100% Untuk 30 Hari. Daftar Sekarang!